Ramdat Invest B.V.
De weg naar Succes...
 
Een aantal activiteiten uitgelicht


F&Fa dienstverlening is een organisatie die zich wilt onderscheiden in de zakelijke dienstverlening. 

Zij zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, leveren voor u belastingadviezen op maat en verzorgen uw financiële administratie van begin tot eind. Maar dat is niet alles, zij bieden u tevens online inzicht in uw administratie.

Bij F&Fa Dienstverlening heeft u voor al uw uitbestedingen een vast aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is. De medewerkers nemen graag uw zorgen uit handen, zodat u meer tijd en aandacht overhoudt om te ondernemen. 


RI Music is een music en artist- management organisatie. Zo hebben zij artiesten in hun portefeuille voor wie zij de management taken uitvoeren. Hiernaast zijn hun voor bepaalde artiesten de eerste lijn boeker.

Naast het managen participeert RI Music ook in evenement organisatie. Dit is een afdeling waarmee zij evenementen begeleiden en organiseren.

RI Music is dan ook uw betrouwbare partner in de entertainment.  


D3 Fiscaal richt zich vooral op de ondersteuning van bedrijven in de vorm van fiscaal (juridisch) advies, factoring, bemiddeling, verkoop van ondernemingen en detachering van kwalitatief personeel.


Wasserette Rotterdam heeft een jarenlange ervaring als het gaat om wassen en stomen. Een klantvriendelijke benadering met een professionele afhandeling zorgen ervoor dat uw kleding en linnengoed er weer schoon en verzorgd uitzien. 

Om het maximale uit hun dienstverlening te halen, zorgen zij ervoor dat ze uitsluitend ervaren en enthousiast personeel in dienst hebben. Naast dit beschikken zij over een nieuw machinepark.  

U kunt er ook voor kiezen de kleding en/of linnengoed bij u op locatie te laten ophalen, en weer terug te laten brengen. 


 

 Meer activiteiten van partner- en dochterondernemingen:

*  Verhuur en bemiddeling

*  Vastgoed

* Trainingen en cursussen

 

Informatie over producten en diensten vindt u uitsluitend op de webpagina's van onze partners.

Voor gedetailleerde informatie aangaande ons dienstverlening kunt contact opnemen met onze klantenservice.